AUTORIJSCHOOL RUUD KATER

 

Introductie

Autorijschool Ruud Kater is al 20 jaar actief in Delft en omstreken.  

In deze periode is de rijschool uitgegroeid tot een succesvolle onderneming met duizenden tevreden klanten.

Onze methode is geëvolueerd tot een gestructureerd en compleet lesprogramma waar alle facetten van het autorijden aan bod komen. Waarin je veel situaties meemaakt die je helpen je voor te bereiden op je leven als zelfstandig automobilist.

Vanaf het begin maken we gebruik van huiswerk, dat zelf is ontwikkeld. De vragen in dat huiswerk gaan over de praktijk van het autorijden en geven ons inzicht in jouw denkpatroon. Ook kunnen wij hiermee zien of je de aanwijzingen die wij tijdens de rijles geven goed begrepen hebt en jij blijft die informatie tot je beschikking hebben ter voorbereiding op het praktijk-examen. Dit concept heeft succes gebracht in het met goed gevolg afronden van de opleidingen door de jaren heen.

Het slagingspercentage is sindsdien altijd bovengemiddeld.


Sinds 2013 heeft zich een instructeur bij mij gevoegd, waardoor wij een groter gebied kunnen bedienen en zelfs RIS-opleidingen kunnen gaan verzorgen. Verder kan je ook bij ons terecht voor opfriscursussen, senioren-rijtesten, faalangstexamens en omwisselexamens voor mensen met een buitenlands rijbewijs.

        

Ruud

Ik ben Ruud Kater en eigenaar van de gelijknamige autorijschool sinds 1995. Tevens ben ik voor iedereen het aanspreekpunt van de rijschool.

In meer dan twintig jaar heb ik ruime ervaring opgedaan met leerlingen van alle leeftijdscategoriën en uit vrijwel alle delen van de wereld.                                         

Mijn rijschool is ENGLISH SPOKEN!

Tevens heb ik gewerkt aan een goede verstandhouding tot mijn cliënten en ook tot de collega's bij het CBR, wat onze leerlingen ten goede komt.

Mijn lesauto is een handgeschakelde Mercedes B-Klasse op benzine. Dit is een middelgrote auto met veel ruimte en comfort. Hij heeft veel luxe en zit vol met systemen die het autorijden veilig maken en vergemakkelijken.

Alle technische vaardigheden zijn probleemloos te leren en de auto is sportief met toch een gemoedelijk karakter. Je krijgt als leerling snel het gevoel dat je hem onder controle hebt, ondanks zijn relatief flinke formaat.

De Mercedes is rookvrij.
                   
Je kan mij telefonisch bereiken op 06-55810719.


In de eerste week van februari wordt de B-Klasse vervangen door een splinternieuwe Fiat 500X! De foto en beschrijving van deze auto volgen spoedig.


 

Jules

                                                                                Sinds juli 2014 heeft Jules Abdoelgafoer zich bij de rijschool aangesloten en is een echte aanwinst met zijn ervaring van tientallen jaren en zijn bevoegdheid als RIS-instructeur.. Jules heeft een rustig en vriendelijk karakter en brengt de leerstof met een dosis humor.

Zijn auto is een Mercedes C-Klasse met een dieselmotor, en deze auto heeft veel luxe en comfort. Hij biedt ook veel veiligheid en de bijzondere verrichtingen zijn probleemloos aan te leren en uit te voeren.

Ook is de C-Klasse handgeschakeld en rookvrij.


Jules is telefonisch te bereiken op 06-51171004.


 

 

 

 

  

                           

                                  

 

 

 


 

 

 

 

 

 

Contactgegevens:

Zusterlaan 80                2611 MP Delft     06-55810719 info@ruudkater.nl

Doe een gratis proefles

en

overtuig jezelf

Contactformulier

 Laatste Nieuws

Bron:

verkeerspro.nl

rijschoolvandaag.nl


Terug naar overzicht

02-07-2015

Leuke weetjes voor iedereen met een auto.

Er zijn heel wat handige weetjes die iedereen met een auto eigenlijk zou moeten kennen. Het zijn vaak truckjes die alledaagse problemen op een simpele manier oplossen. Hieronder hebben wij er een aantal voor je op een rij gezet.

9 leuke weetjes op een rij:

1 Laat je lampen weer glimmen met tandenpasta
Doffe lampen kan je er met behulp van tandenpasta weer als nieuw uit laten zien. Smeer de tandenpasta met een droge doek over je lampen, wrijf het goed in, spoel het af en bekijk het resultaat. Ze zien er als het goed is weer een stuk helderder uit.

2 Een lichte sleutelbos is beter voor je ontsteking
De binnenkant van de ontsteking van je auto is vrij kwetsbaar. Een zware sleutelbos kan dit door zijn gewicht beschadigen. Het is daarom aan te raden om de sleutelbos van je auto zo licht mogelijk te houden.

3 Ontdooi een bevroren slot met hand sanitizer
De alcohol die in de hand sanitizer aanwezig is helpt het ijs in het slot te doen smelten. Breng de hand sanitizer aan op je sleutel voordat je deze in het slot stopt.

4 Gebruik nagellak om kleine krasjes weg te werken
Heb je geen zin om dure lak te kopen om kleine krasjes en putjes weg te werken? Gebruik dan nagellak. Dit houdt beschadigingen goed bedekt zodat ze niet gaan roesten.

5 Maak een hete auto snel weer aangenaam
Niemand wil graag de auto in stappen wanneer deze een tijd op een zonnige parkeerplaats heeft gestaan. De temperatuur kan binnen namelijk flink gestegen zijn. Koel je auto snel af door het raam aan de passagierszijde open te zetten en vervolgens de deur aan de bestuurderskant meerdere malen open en dicht te doen. De luchtcirculatie die je dan creëert koelt de auto snel af.

6 Onthoud waar je geparkeerd heb dankzij je telefoon
Op grote parkeerplaatsen kan het soms nogal lastig zijn om je auto terug te vinden. Maak daarom na het parkeren een paar foto’s en sla een beschrijving van de plek op. Je hoeft zo nooit meer lang te zoeken.

7 Gebruik een scheermesje om je voorruit schoon te maken
Op de voorruit van je auto kunnen soms hardnekkige vlekken vormen. Vlekken veroorzaakt door bijvoorbeeld hars van bomen of insecten. Een makkelijke manier om deze te verwijderen is door gebruik te maken van een scheermesje. Hiermee kan je voorzichtig de viezigheid verwijderen.

8 Zorg voor een lege kofferbak
Laat geen onnodige spullen in je achterbak rondslingeren. Verwijder ze en zorg er zo voor dat je auto net dat beetje lichter is. Het kan schelen in het brandstofverbruik.

9 Gebruik een GPS en bespaar brandstof
Een andere manier om brandstof te besparen is door gebruik te maken van de GPS. De GPS laat je de kortste route rijden en zorgt ervoor dat je niet verdwaalt. Je bent hierdoor sneller en voordeliger op je eindbestemming.Terug naar overzicht