AUTORIJSCHOOL RUUD KATER

 

Introductie

Autorijschool Ruud Kater is al 20 jaar actief in Delft en omstreken.  

In deze periode is de rijschool uitgegroeid tot een succesvolle onderneming met duizenden tevreden klanten.

Onze methode is geëvolueerd tot een gestructureerd en compleet lesprogramma waar alle facetten van het autorijden aan bod komen. Waarin je veel situaties meemaakt die je helpen je voor te bereiden op je leven als zelfstandig automobilist.

Vanaf het begin maken we gebruik van huiswerk, dat zelf is ontwikkeld. De vragen in dat huiswerk gaan over de praktijk van het autorijden en geven ons inzicht in jouw denkpatroon. Ook kunnen wij hiermee zien of je de aanwijzingen die wij tijdens de rijles geven goed begrepen hebt en jij blijft die informatie tot je beschikking hebben ter voorbereiding op het praktijk-examen. Dit concept heeft succes gebracht in het met goed gevolg afronden van de opleidingen door de jaren heen.

Het slagingspercentage is sindsdien altijd bovengemiddeld.


Sinds 2013 heeft zich een instructeur bij mij gevoegd, waardoor wij een groter gebied kunnen bedienen en zelfs RIS-opleidingen kunnen gaan verzorgen. Verder kan je ook bij ons terecht voor opfriscursussen, senioren-rijtesten, faalangstexamens en omwisselexamens voor mensen met een buitenlands rijbewijs.

        

Ruud

Ik ben Ruud Kater en eigenaar van de gelijknamige autorijschool sinds 1995. Tevens ben ik voor iedereen het aanspreekpunt van de rijschool.

In meer dan twintig jaar heb ik ruime ervaring opgedaan met leerlingen van alle leeftijdscategoriën en uit vrijwel alle delen van de wereld.                                         

Mijn rijschool is ENGLISH SPOKEN!

Tevens heb ik gewerkt aan een goede verstandhouding tot mijn cliënten en ook tot de collega's bij het CBR, wat onze leerlingen ten goede komt.

Mijn lesauto is een handgeschakelde Mercedes B-Klasse op benzine. Dit is een middelgrote auto met veel ruimte en comfort. Hij heeft veel luxe en zit vol met systemen die het autorijden veilig maken en vergemakkelijken.

Alle technische vaardigheden zijn probleemloos te leren en de auto is sportief met toch een gemoedelijk karakter. Je krijgt als leerling snel het gevoel dat je hem onder controle hebt, ondanks zijn relatief flinke formaat.

De Mercedes is rookvrij.
                   
Je kan mij telefonisch bereiken op 06-55810719.


In de eerste week van februari wordt de B-Klasse vervangen door een splinternieuwe Fiat 500X! De foto en beschrijving van deze auto volgen spoedig.


 

Jules

                                                                                Sinds juli 2014 heeft Jules Abdoelgafoer zich bij de rijschool aangesloten en is een echte aanwinst met zijn ervaring van tientallen jaren en zijn bevoegdheid als RIS-instructeur.. Jules heeft een rustig en vriendelijk karakter en brengt de leerstof met een dosis humor.

Zijn auto is een Mercedes C-Klasse met een dieselmotor, en deze auto heeft veel luxe en comfort. Hij biedt ook veel veiligheid en de bijzondere verrichtingen zijn probleemloos aan te leren en uit te voeren.

Ook is de C-Klasse handgeschakeld en rookvrij.


Jules is telefonisch te bereiken op 06-51171004.


 

 

 

 

  

                           

                                  

 

 

 


 

 

 

 

 

 

Contactgegevens:

Zusterlaan 80                2611 MP Delft     06-55810719 info@ruudkater.nl

Doe een gratis proefles

en

overtuig jezelf

Contactformulier

 Laatste Nieuws

Bron:

verkeerspro.nl

rijschoolvandaag.nl


Terug naar overzicht

13-08-2015

In hoeverre beïnvloeden medicijnen de rijvaardigheid?

Één op de zes Nederlanders gebruikt medicijnen die de rijvaardigheid kunnen beïnvloeden. Medicijngebruik kan de mate waarin een bestuurder goed oplet echter verslechteren. Wij zetten een aantal feiten voor je op een rij betreffende medicijngebruik in het verkeer.

De invloed op het rijgedrag

Veel medicijnen hebben behalve hun bedoelde werking ook bijwerkingen. Sommige kunnen gevaarlijk zijn in het verkeer. Het effect dat medicijnen hebben verschilt onderling. Van sommige worden gebruikers vooral duizelig, slaperig of gaan ze wazig zien. Andere kunnen het reactievermogen verminderen of zorgen ervoor dat de controle in arm- en beenspieren vermindert. Al met al kunnen medicijnen een negatieve invloed hebben op de rijvaardigheid.

Welke medicijnen kunnen gevaarlijk zijn?

Bij medicijnen die invloed hebben op de rijvaardigheid kan je denken aan kalmerende middelen, slaapmiddelen, sterke pijnstillers maar ook aan medicijnen tegen depressie, allergie, hooikoorts, reisziekte, epilepsie, psychische stoornissen, ADHD en de ziekte van Parkinson. Een aantal van deze medicijnen zijn gewoon te verkrijgen bij de drogisterij. Het kan daardoor voorkomen dat leerlingen zich er niet bewust van zijn dat ze medicijnen gebruiken die hun rijvaardigheid negatief beïnvloeden.

Laat je informeren

Of medicijnen gevaar op kunnen leveren in het verkeer kan je op een aantal manieren zien. Zo kan er een waarschuwing op het etiket staan, de verpakking kan voorzien zijn van de bekende gele sticker of er staat een waarschuwing in de bijsluiter. Je kan ervan uitgaan dat je met het medicijn veilig deel kunt nemen aan het verkeer wanneer geen van deze waarschuwingen te zien zijn. Staat er wel een waarschuwing op de verpakking. Dan kan het invloed hebben op het rijgedrag. Hoe groot de invloed is kan liggen aan diverse zaken. De persoon, dosering, het moment van inname en hoe lang de gebruiker het medicijn al slikt.

Enkele tips

- Bekijk de verpakking goed en let op eventuele waarschuwingen.
- Lees in de bijsluiter in welke mate het medicijn invloed kan hebben op je rijgedrag.
- Vraag bij twijfel advies aan een arts of apotheker.

Op de website 'Rij veilig met medicijnen', een nationale publiekscampagne, is meer informatie te vinden en staan handige linkjes op een rij die meer inzicht kunnen bieden.Terug naar overzicht