AUTORIJSCHOOL RUUD KATER

 


Welkom op de site van dé rijschool van Delft en omstreken sinds 1995!


Helaas is Autorijschool Ruud Kater per 3 juli 2016 gestopt met het geven van rijles.

Wij wensen iedereen veel succes met het vinden van een goede rijschool en het behalen van het rijbewijs.

Met vriendelijke groet,

Ruud Kater


 


Volg onze kwaliteitsopleiding voor slechts € 35,- per lesuur of neem het all-in pakket (20 of 40 lessen+TTT+Examen) voor nóg meer voordeel!

 Wie zijn wij en welke auto's hebben wij tot je beschikking: 


Ruud Kater


lesauto:

Fiat 500X

Jules Abdoelgafoer

RIS-instructeur

lesauto:

Mercedes Benz C-Klasse

                    (klik op de foto voor een grotere weergave)


Beide auto's zijn handgeschakeld en rookvrij.

 Wij verzorgen rijopleidingen in de categorie B en zijn actief in de volgende plaatsen: 

  • Delft, Den Hoorn, Wateringen, Rijswijk, Den Haag Zuid
  • Bezuidenhout, Mariahoeve, Voorburg, Leidschendam, Leidschenveen
  • Ypenburg, Nootdorp, Pijnacker, Zoetermeer, Delfgauw

 Je kan bij ons terecht voor: 

Zo gaat het bij het theorie-examen

Zo gaat het bij het praktijkexamen

 Vele tevreden leerlingen gingen je voor. Bekijk hun reviews in het 

 

 

 

 Check hieronder alle foto's van onze geslaagde leerlingen of in de 

 

De auto op de foto's hieronder is onze nieuwe lesauto! Hij vervangt de B-Klasse, waarvan het leasecontract is beëindigt. Het is een FIAT 500X en deze auto is een stuk goedkoper in de lease als de Mercedes. Ook heeft de FIAT een vlottere uitstraling en is de ergonomie beter in orde, zodat de bediening meer natuurlijk aanvoelt. Alles zit op een plek waar je het verwacht!

We hebben inmiddels goede ervaringen met deze auto in de les. Hij is heel positief ontvangen door de leerlingen met zijn looks, intuïtieve bediening en hoge funfactor! 

Contactgegevens:

Zusterlaan 80                2611 MP Delft     06-55810719 info@ruudkater.nl

Doe een gratis proefles

en

overtuig jezelf

Contactformulier

 Laatste Nieuws

Bron:

verkeerspro.nl

rijschoolvandaag.nl


Terug naar overzicht

02-07-2015

Leuke weetjes voor iedereen met een auto.

Er zijn heel wat handige weetjes die iedereen met een auto eigenlijk zou moeten kennen. Het zijn vaak truckjes die alledaagse problemen op een simpele manier oplossen. Hieronder hebben wij er een aantal voor je op een rij gezet.

9 leuke weetjes op een rij:

1 Laat je lampen weer glimmen met tandenpasta
Doffe lampen kan je er met behulp van tandenpasta weer als nieuw uit laten zien. Smeer de tandenpasta met een droge doek over je lampen, wrijf het goed in, spoel het af en bekijk het resultaat. Ze zien er als het goed is weer een stuk helderder uit.

2 Een lichte sleutelbos is beter voor je ontsteking
De binnenkant van de ontsteking van je auto is vrij kwetsbaar. Een zware sleutelbos kan dit door zijn gewicht beschadigen. Het is daarom aan te raden om de sleutelbos van je auto zo licht mogelijk te houden.

3 Ontdooi een bevroren slot met hand sanitizer
De alcohol die in de hand sanitizer aanwezig is helpt het ijs in het slot te doen smelten. Breng de hand sanitizer aan op je sleutel voordat je deze in het slot stopt.

4 Gebruik nagellak om kleine krasjes weg te werken
Heb je geen zin om dure lak te kopen om kleine krasjes en putjes weg te werken? Gebruik dan nagellak. Dit houdt beschadigingen goed bedekt zodat ze niet gaan roesten.

5 Maak een hete auto snel weer aangenaam
Niemand wil graag de auto in stappen wanneer deze een tijd op een zonnige parkeerplaats heeft gestaan. De temperatuur kan binnen namelijk flink gestegen zijn. Koel je auto snel af door het raam aan de passagierszijde open te zetten en vervolgens de deur aan de bestuurderskant meerdere malen open en dicht te doen. De luchtcirculatie die je dan creëert koelt de auto snel af.

6 Onthoud waar je geparkeerd heb dankzij je telefoon
Op grote parkeerplaatsen kan het soms nogal lastig zijn om je auto terug te vinden. Maak daarom na het parkeren een paar foto’s en sla een beschrijving van de plek op. Je hoeft zo nooit meer lang te zoeken.

7 Gebruik een scheermesje om je voorruit schoon te maken
Op de voorruit van je auto kunnen soms hardnekkige vlekken vormen. Vlekken veroorzaakt door bijvoorbeeld hars van bomen of insecten. Een makkelijke manier om deze te verwijderen is door gebruik te maken van een scheermesje. Hiermee kan je voorzichtig de viezigheid verwijderen.

8 Zorg voor een lege kofferbak
Laat geen onnodige spullen in je achterbak rondslingeren. Verwijder ze en zorg er zo voor dat je auto net dat beetje lichter is. Het kan schelen in het brandstofverbruik.

9 Gebruik een GPS en bespaar brandstof
Een andere manier om brandstof te besparen is door gebruik te maken van de GPS. De GPS laat je de kortste route rijden en zorgt ervoor dat je niet verdwaalt. Je bent hierdoor sneller en voordeliger op je eindbestemming.Terug naar overzicht